Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2018

Заступника начальника з наземних служб Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету затримано «на гарячому»

/

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України спільно зі працівниками Управління захисту економіки у Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України, у Страсну п’ятницю, 06.04.2018, в рамках здійснення процесуального керівництва в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вимагання неправомірної вигоди на хабарництві викрито заступника начальника з наземних служб Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету.
Досудовим розслідуванням установлено, що вказаний посадовець вимагав неправомірну вигоду в розмірі 18 000 грн за надання  дозволу на встановлення двох кофе-машин на території навчального закладу.
Під час одержання другої частини хабаря в сумі 9 000 грн його затримано в порядку ст.208 КПК України.
Наразі проводяться першочергові слідчо-процесуальні дії.
Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні корупційного правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
 

кількість переглядів: 3898