Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.04.2018

Заступнику начальника з наземних служб Кіровоградської льотної академії, затриманому на хабарі, повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід

/

За клопотанням військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту заступнику начальника з наземних служб Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету.
Як повідомлялось раніше, військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону спільно з працівниками Управління захисту економіки у Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України в рамках здійснення процесуального керівництва в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вимагання неправомірної вигоди вищевказаного посадовця викрито на хабарництві.
Досудовим розслідуванням установлено, що зазначена особа вимагав неправомірну вигоду в розмірі 18 000 грн за надання дозволу на встановлення двох кофе-машин на території навчального закладу.
Під час одержання другої частини хабаря в сумі 9 000 грн його затримано в порядку ст.208 КПК України.
У той же день військовою прокуратурою гарнізону затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.
Слідство триває.

кількість переглядів: 2937