Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2018

У Запоріжжі під час одержання неправомірної вигоди затримано старшого інспектора з особливих доручень відділу БДР Управління патрульної поліції

/

Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України за оперативного супроводження Запорізького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України у середу, 11 квітня, в рамках здійснення процесуального керівництва в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вимагання неправомірної вигоди, викрито старшого інспектора з особливих доручень відділу Безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у м. Запоріжжя.
Досудовим розслідуванням установлено, що за непритягнення громадянина до адміністративної відповідальності та не припинення продажу ним дизельного палива, поліцейський вимагав неправомірну вигоду в сумі 12 000 грн.
Безпосередньо під час одержання другої частини хабаря в сумі 6 000 грн нечистого на руку посадовця затримано в порядку ст.208 КПК України.
Наразі проводяться першочергові слідчо-процесуальні дії.
Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2551