Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2018

За звільнення від кримінальної відповідальності поліцейські вимагали 8 тис. дол. США хабаря

/

За процесуального керівництва військової прокуратури Криворізького гарнізону Південного регіону України в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вимагання неправомірної вигоди, на хабарництві викрито двох службових осіб Апостолівського відділення поліції одного з відділів ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.
Установлено, що за вплив на прийняття рішення прокурором щодо заявлення клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності громадянина поліцейські вимагали та одержали неправомірну вигоду в сумі 8 тис. дол. США.
У п’ятницю, 13 квітня, військовою прокуратурою Криворізького гарнізону спільно з ДВБ НП у Дніпропетровській області та СБ України у Дніпропетровській області під час скоєння злочину начальника слідчого відділу та начальника кримінальної поліції затримано в порядку ст.208 КПК України.
Наразі проводяться першочергові слідчо-процесуальні дії.
Військовою прокуратурою Криворізького гарнізону вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування здійснюється працівниками слідчого відділу УСБУ в Дніпропетровській області.

кількість переглядів: 3802