Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.04.2018

На турнірних змаганнях 1 ліги чемпіонату Одеси з футзалу військові прокурори Південного регіону України здобули бронзові медалі

1

У період з жовтня 2017 року по квітень 2018 року військові прокурори Південного регіону України взяли участь у турнірі 1 ліги чемпіонату Одеси з футзалу 2017/2018, за першість у якому змагались 16 команд.
Увесь турнір був наповнений масою барвистих і емоційних моментів, інколи пристрасті просто «зашкалювали». Тут були й видовищні голи, й моментальна розплата (коли гол-відповідь забивався вже наступної хвилини), і яскраві перемоги, і прикрі поразки. Однак не можна сказати, що для всіх гравців турнір виявився легкою прогулянкою. Поступатися не збирався ніхто.
У вівторок, 24 квітня 2018 року, у спортивному комплексі 9 Спортивного клубу Управління фізичної культури і спорту Міністерства оборони України військові прокурори Південного регіону України знову мали змогу продемонструвати свою майстерність у мистецтві приборкування шкіряної кулі. Цього дня відбулися фінальні матчі турніру.
У запеклій боротьбі з командою гравців Державної прикордонної служби України військові прокурори вкотре довели, що вміють вправно оперувати як нормами КПК, так й футбольними фінтами.
Вже на початку гри перший м’яч у ворота прикордонників влучно забив Ігор Свентицький. Супротивник через декілька хвилин відповів результативною контратакою та також забитим м’ячем.
Перший тайм закінчився нічиєю. У другому таймі професійний дриблінг Сергія Гаманенка та майстерний удар вивів команду прокурорів уперед.
Здавалося, що гра «зроблена» та прокурорам вдасться успішно завершити матч. Проте за дві хвилини до кінця другого тайму стрімка атака прикордонників зрівняла рахунок. Основний час матчу закінчився з рахунком 2:2 та долю гри мали вирішити пенальті.
Під час післяматчового пенальті розвивалися насправді драматичні події. Перший удар у ворота влучно наніс гравець команди військової прокуратури Євген Ботік. Він і виявився вирішальним, адже наступні зусилля супротивників були марними завдяки майстерності голкіпера прокурорів Андрія Семенчі.
Футзальні змагання, хоч і були запеклими, але, звичайно, мали дружній характер. Це яскраво відчувалось під час усієї гри. Після її завершення втомлені, але щасливі гравці обох команд ділилися спогадами з турніру, обговорювали як спортивні, так й професійні здобутки у дружній бесіді.
За результатами турніру капітана команди ВП ПРУ Романа Мрочка відзначено грамотою за проявлений характер до перемоги та створення позитивного іміджу працівників військової прокуратури.
Взагалі участь військових прокурорів у турнірі стала можливою за підтримки та допомоги в його організації і проведенні з боку військового прокурора Південного регіону України Олександра Цибенка.
До речі, за декілька днів військові прокурори братимуть участь у змаганнях за Кубок Одеси пам’яті Павла Цибенка, відомого одеського воротаря, одного з найкращих футзальних воротарів України.

кількість переглядів: 2197