Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.04.2018

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону забезпечено реальне виконання рішення суду, яким універсально-видовищний спортивний палац «Метеор» повернуто «Південьмашу»

/

Господарським судом Дніпропетровської області задоволено позов військового прокурора Дніпропетровського гарнізону, яким розірвано договір на виконання робіт з реконструкції універсально-видовищного спортивного палацу «Метеор» і зобов’язано відповідача повернути будівлю державному підприємству «Виробниче об’єднання «Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова».
Нагадаємо, що у 2013 році між ДП «Льодові арени» та ДП «ВО «ПМЗ імені О.М. Макарова» укладено договір, за умовами якого спортивний палац передано на реконструкцію у зв’язку з підготовкою до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу.
Однак оскільки відповідач умови договору з реконструкції не виконав, а будівля палацу, яка належить до об’єктів нерухомого державного майна, і надалі потребує термінового ремонту військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону вжито заходів щодо повернення спортивного палацу державі.
На цей час сторонами виконавчого провадження підписано акти прийому-передачі спортивного палацу «Метеор», якими останній остаточно передано в розпорядження ДП «Виробниче об’єднання «Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова».
Таким чином, завдяки наполегливій та послідовній позиції військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України поставлено крапку в спорі щодо спортивного палацу загальною площею понад 27 тис. кв. м. вартістю більше 15 млн гривень.

кількість переглядів: 2428