Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.06.2018

У Києві на груповому етапі футбольних змагань військові прокурори Південного регіону України здобули перемогу і вийшли у фінал

/

У п’ятницю, 1.06.2018, на базі спортивного комплексу Національної академії прокуратури України в місті Києві відбулися групові футбольні змагання за «Кубок Генерального прокурора».
За першість та вихід у фінал завзято змагались команди військових прокуратур Південного, Центрального, Західного регіонів, військова прокуратура об’єднаних сил.
Успішні правники, вони не тільки вправно оперують нормами КПК, а ще й вдало демонструють свою майстерність на футбольному полі, підтверджуючи істину «Талановита людина – талановита в усьому».
У першій грі на полі зійшлися команди військових прокуратур Південного та Центрального регіону України. Матч закінчився з рахунком 2:0.
Наступний матч, де зустрілися військові прокурори Південного регіону та об’єднаних сил, завершився з рахунком 4:3.
Остання гра групового етапу з командою військових прокурорів Західного регіону закріпила перемогу військових прокурорів Південного регіону і завершилась переможним рахунком 5:2.
«В цілому турнір був наповнений масою барвистих і емоційних моментів. Доволі активна і гостра гра цього дня створювала незабутні моменти на майданчику», - поділився своїми враженнями капітан команди, заступник військового прокурора Південного регіону України Роман Мрочко.
Усі зустрічі команд вийшли особливо напруженими, що наочно демонструють отримані результати.
Фінальний етап змагань очікується найближчим часом.

кількість переглядів: 2265