Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.06.2018

Військові прокурори Південного регіону України впевнено перемогли у відбірковому турніру з міні-футболу на «Кубок Генерального прокурора»

/

У місті Одесі, 3.06.2018, відбувся відбірковий турнір з міні-футболу на «Кубок Генерального прокурора» серед працівників та ветеранів військової прокуратури Південного регіону України, прокуратур Черкаської, Кіровоградської та Миколаївської областей віком понад 35 років.
Участь у турнірі взяли переважно працівники керівного складу та начальники структурних підрозділів вказаних прокуратур. 
Під час змагань учасники мали змогу не лише продемонструвати свою фізичну підготовку та майстерність на футбольному полі, але й познайомитися один з одним, поспілкуватися на різні професійні теми.
Гравці військової прокуратури Південного регіону України продемонстрували злагоджену командну гру та за підсумками трьох матчів впевнено здобули перемоги над своїми колегами з територіальних прокуратур.
Запорукою цього стала майстерність голкіпера Олексія Богуцького, який залишив ворота команди «сухими», а також професійна гра начальника відділу прокуратури регіону Ігоря Свентицького, який став кращим бомбардиром та відзначився влучними ударами в ворота всіх команд.
 Активну участь у змаганнях взяли і ветерани прокуратури регіону Олександр Маковецький та Андрій Война, які після завершення турніру висловили свою вдячність за його якісну організацію заступнику військового прокуратора Південного регіону України Роману Мрочку.
Незабаром, 9.06.2018, футбольні команди військової прокуратури Південного регіону України та прокуратури Миколаївської області вирушать у місто Київ для участі у фінальному етапі турніру з міні-футболу на «Кубок Генерального прокурора».
Бажаємо успіхів нашим гравцям та вдалої гри!
Результати матчів відбіркового турніру з міні-футболу, який відбувся в місті Одесі 03.06.2018 наведені в турнірній таблиці, що додається.

кількість переглядів: 2809