Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.06.2018

На Одещині під час збуту вогнепальної зброї затримано громадянина

/

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України за оперативного супроводу співробітників Управління карного розшуку ГУ НП в Одеській області на збуті вогнепальної зброї викрито громадянина М.
Під час досудового розслідування задокументовано, що на початку травня – червня 2018 року громадянин М., перебуваючи в місті Роздільна Одеської області, збув іншій особі конструктивно змінені саморобним способом пістолети «Сarrera GTR 77» та «Retay G19C-U cal. 9 mm P.A.K», калібру 9 мм, ціною 4000 грн кожний. Згідно висновків експерта ця зброя є короткоствольною, гладкоствольною вогнепальною зброєю, придатною для неодноразового проведення пострілів.
У понеділок, 18.06.2018, безпосередньо після збуту однієї одиниці вогнепальної зброї за ціною 5000 грн. на території продовольчого ринку в місті Роздільна Одеської області торговця небезпечним товаром затримано в порядку статті 208 КПК України.
Наразі тривають першочергові слідчі дії, проводяться обшуки за місцем роботи та проживання затриманного. Також вивчається питання щодо можливої участі інших осіб у скоєнні кримінального правопорушення.
Військовою прокуратурою затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2561