Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.07.2018

Військовою прокуратурою забезпечено реальне виконання рішення суду щодо повернення земельної ділянки Тарутинського полігону загальною площею 885 га

/

Військовою прокуратурою Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України забезпечено реальне виконання рішення суду та повернуто у власність Міністерства оборони України земельну ділянку Тарутинського загальновійськового полігону загальною площею 885 га вартістю 24,6 млн гривень.
Зазначимо, що Одеським апеляційним господарським судом у червні 2018 року скасовано рішення суду першої інстанції та задоволено позов військової прокуратури Білгород-Дністровського гарнізону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та Білгород-Дністровської КЕЧ району до Тарутинської районної державної адміністрації Одеської області та ВАТ «Ім. Калініна».
Рішенням суду визнано недійсним договір оренди землі та зобов'язано відповідача повернути вказану земельну ділянку, яка входить до складу Тарутинського загальновійськового полігону і призначена для тренування військовослужбовців, підвищення їх бойового вишколу.
На виконання рішення суду сторонами виконавчого провадження 10.07.2018 підписано акт прийому-передачі зазначеної земельної ділянки.
Завдяки наполегливій та послідовній позиції військової прокуратури Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України право власності військового відомства на земельну ділянку Тарутинського загальновійськового полігону загальною площею 885 га відновлено.

кількість переглядів: 2193