Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.07.2018

На Запоріжжі директор приватного підприємства намагався підкупити слідчого Нацполіції

/

Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України в рамках здійснення процесуального керівництва в кримінальному провадженні, за оперативного супроводження співробітників УЗЕ в Запорізькій області Нацполіції України та Запорізького управління ДВБ Нацполіції України на спробі підкупу слідчого поліції викрито директора ТОВ "Регион Днепр".
Досудовим розслідуванням установлено, що за заміну документу в кримінальному провадженні, вилученого під час обшуку, підприємець запропонував слідчому СУ ГУНП в Запорізькій області неправомірну вигоду в сумі 1000 дол. США.
У п’ятницю, 13.07.2018, безпосередньо після передачі обумовленої суми хабаря, яка проходила під контролем правоохоронців, зухвалого підприємця затримано в порядку ст. 208 КПК України.
На даний час тривають невідкладні слідчі дії.
Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону затриманій особі планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України та готується клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Запорізькій області.
 

кількість переглядів: 2543