Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.08.2018

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону забезпечено реальне виконання рішення суду, яким державі повернуто 4,1 млн грн

1

Військова прокуратура Кіровоградського гарнізону Південного регіону України забезпечила реальне виконання рішення господарського суду м. Києва, яким суб’єкта господарювання зобов’язано сплатити заборгованість з орендної плати на суму 4,1 млн гривень.
Так, у жовтні 2006 року між військовою частиною 2269 та підприємством укладено договір про оренду вертольоту Мі-8 МТВ, який знаходиться на балансі військової частини. Однак підприємство-орендар, діючи на порушення умов договору, не сплатило орендну плату за визначений сторонами період.
У зв’язку з цим військовою прокуратурою в інтересах держави в особі Міністерства внутрішніх справ України та військової частини 2269 до господарського суду м. Києва подано позов, який задоволено в повному обсязі.
Таким чином, завдяки вжитим військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону заходам представницького характеру забезпечено надходження до бюджету грошових коштів у сумі 4,1 млн гривень.

кількість переглядів: 2185