Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.09.2018

На Кіровоградщині заради гучних показників в роботі капітан поліції вдався до злочину

/

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України в рамках здійснення процесуального керівництва в кримінальному провадженні за оперативного супроводження співробітників відділу внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України та відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБ України на протиправній діяльності заради гучних показників викрито в.о. начальника розшуку Гайворонського відділу поліції ГУ Нацполіції в Кіровоградській області.
Установлено, що капітан поліції Б., з метою подальшого викриття особи та отримання показника в роботі по виявленню злочину, застосовуючи погрози та моральний тиск, примушував громадянку В. зберігати наркотичні речовини в вигляді макової соломки і каннабісу, а також патрони до вогнепальної нарізної зброї.
04.09.18 після передачі наркотичної речовини та боєприпасів, капітана поліції Б. затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі військовою прокуратурою вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень та обрання запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом УСБ України в Кіровоградській області.

кількість переглядів: 5160