Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.10.2018

Команду військової прокуратури Південного регіону України нагороджено золотими медалями за 1 місце у турнірі з футзалу, присвяченому «Дню захисника України»

/

Військова прокуратура Південного регіону України у четвер, 11 жовтня 2018 року, взяла участь у турнірі з футзалу, присвяченому «Дню захисника України» серед працівників правоохоронних органів та військових формувань Криворізького гарнізону.
До складу команди ВП ПРУ увійшли військові прокурори, більшість з яких брали участь в Операції об’єднаних сил на Сході нашої країни.
У дебютному матчі групового етапу команда військової прокуратури ПРУ поступилася об’єднаній команді прокуратур міста Кривий Ріг з рахунком 2:4.
Однак поразка не засмутила, а ще більше згуртувала наших гравців та змотивувала до наступальних дій у наступних матчах.
І тому фінал чергових двобоїв був доволі приємним. За результатами гри військовою прокуратурою регіону здобуто перемогу над минулорічним чемпіоном – в/ч А3011 Національної гвардії - з рахунком 4:2 та над в/ч А3283 (танкова бригада) з рахунком 7:2.
Крім того, за показником «краща різниця забитих та пропущених м’ячів» команда військової прокуратури ПРУ посіла перше місце в групі та на законних підставах увійшла до фіналу.
Матч з командою Міністерства надзвичайних ситуацій м. Кривого Рогу також завершився вольовою перемогою військових прокурорів з рахунком 6:3.
Вітаємо всіх гравців з прийдешнім святом «Днем захисника України» та команду ВП ПРУ з черговою заслуженою Перемогою!!!

кількість переглядів: 2377