Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2018

Військовою прокуратурою на хабарі викрито посадову особу Державної екологічної інспекції України

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Херсонського гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в Одеській області на одержанні неправомірної вигоди викрито головного спеціаліста − державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Чорного моря відділу екологічного та радіологічного контролю на митній території Північно-Західного регіону Чорного моря Державної екологічної інспекції України.
Установлено, що за неперешкоджання у здійсненні приватним підприємством днопоглиблювальних робіт в акваторії Чорного моря та непроведення перевірок діяльності цього підприємства інспектор К. вимагав від представника неправомірну вигоду в сумі 25 тис. гривень.
01.11.2018 після одержання обумовленої суми хабаря державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Чорного моря затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.
На цей час проводяться невідкладні слідчі дії.
Військовою прокуратурою планується повідомлення затриманій особі про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та скерування клопотань до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, відсторонення від посади.
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Херсонській області.

кількість переглядів: 2346