Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2019

Військовою прокуратурою на хабарництві викрито посадову особу Державної міграційної служби України в Кіровоградській області

.

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення контролю за вчиненням злочину, спільно зі співробітниками ВБКОЗ УСБУ у Кіровоградській області, на хабарництві викрито працівника Олександрійського міського відділу Державної міграційної служби України в Кіровоградській області.
Досудовим розслідуванням установлено, що за виготовлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон у стислі терміни посадовець вимагав від цивільної особи неправомірну вигоду в розмірі 100 доларів США.
У п’ятницю, 15.02.19, після одержання обумовленої суми неправомірної вигоди, працівника міграційної служби затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі тривають першочергові слідчі дії, обшуки за місцем проживання та роботи фігуранта.
Військовою прокуратурою планується повідомлення посадовцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.
     Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Кіровоградській області.

кількість переглядів: 2317