Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2019

Одного з фігурантів «Білого братства» засуджено до 5 років 2 місяців позбавлення волі за незаконне виробництво, зберігання та збут опію ацетильованого

/

Вироком Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області громадянина України визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, та засуджено до покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років з конфіскацією всього належного йому майна.
На підставі ст. 71 КК України до визначеного покарання суд частково приєднав невідбуте покарання за попереднім вироком, за злочин у сфері обігу наркотичних засобів, і остаточно засудив громадянина К. до 5 років 2 місяців позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.
У суді доведено, що вказана особа у червні та липні 2018 року, перебуваючи за місцем свого проживання у м. Нікополі Дніпропетровської області, діючи умисно, незаконно виготовляла з метою збуту рідину, що містить особливо небезпечний наркотичний засіб − опій ацетильований, а у подальшому, за грошові кошти незаконно збула громадянину Б.
Публічне обвинувачення в суді підтримувала Військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України.

кількість переглядів: 2750