Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.04.2019

На здирництві затримано керівника сектору превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області

/

         Військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, за оперативного супроводження співробітників ГУ БКОЗ УСБУ в Миколаївській області, задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником сектору превентивної діяльності одного з відділів поліції ГУНП в Миколаївській області.
Установлено, що за неперешкоджання здійсненню підприємницької діяльності, зокрема, роздрібної торгівлі годинників, працівник поліції вимагав від громадянки Л. неправомірну вигоду в розмірі 200 доларів США щомісячно.
03.03.2019 на вимогу нечистого на руку поліцейського підприємець надала йому неправомірну вигоду в розмірі 200 доларів США.
09.04.2019, у м. Миколаєві, після передачі чергової частини хабаря в розмірі 200 доларів США керівника сектору превентивної діяльності затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі тривають невідкладні слідчі дії, проводяться обшуки за місцем проживання та роботи затриманого.
Військовою прокуратурою вказаній особі планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та готується звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється ТУ ДБР, розташованим у м. Миколаєві.

кількість переглядів: 3127