Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.06.2019

На Херсонщині на хабарі військова прокуратура викрила директора комунального закладу «Пансіонат Арабатська стрілка»

/

Військова прокуратура Південного регіону України, спільно зі слідчими ГУ НП в Одеській області, та за оперативного супроводження спецпідрозділу «К» Головного управління СБ України в АР Крим задокументувала злочинну діяльність директора комунального закладу «Пансіонат Арабатська стрілка», який є радником голови Херсонської обласної ради.
Установлено, що вказаний посадовець, попередньо змовившись зі службовими особами Щасливцевської сільської ради Генічеського району Херсонської області, вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 30 000 доларів США.
 
Такі кошти здирник отримав за сприяння у виділенні 3-х земельних ділянок на території с. Щасливцеве.
Наразі слідчі та прокурори проводять першочергові слідчі дії.
Військова прокуратура готує вказаній особі повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування триває.
 
Довідково: санкція ч. 4 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

кількість переглядів: 4027