Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2019

В черговий раз на Одещині намагалися підкупити прикордонника

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України у кримінальному провадженні, спільно зі співробітниками Малиновського ВП в м. Одеса ГУНП в Одеській області та за оперативного супроводження Управління внутрішньої та власної безпеки «Південь» ДПС України, під час скоєння корупційного злочину викрито громадянина республіки Туреччина С.
Установлено, що за безперешкодний перетин державного кордону України двома громадянами республіки Туреччина, без підтвердження їх мети прибуття та наявності достатнього фінансового забезпечення, один із «гостей» надав прикордоннику – службовій особі ВПС «Одеса - Аеропорт» Одеського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України неправомірну вигоду в сумі 2100 доларів США.
Після скоєння злочину правопорушника затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі слідчі й прокурори проводять невідкладні слідчі дії, огляд місця події, допити свідків.
Крім того, громадянину республіки Туреччина С. готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України, та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 2717