Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2020

Військова прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо військовослужбовця, який під час керування транспортним засобом допустив порушення правил безпеки дорожнього руху в результаті чого було спричинено смерть потерпілому

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Запорізького гарнізону Південного регіону України, слідчими слідчого управління ГУ НП в Запорізькій області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням військовослужбовця однієї з військових частин старшого сержанта військової служби за контрактом Г. та направлено до суду обвинувальний акт.
Слідством встановлено, що 02.08.2019 приблизно о 19:00, старший сержант Г. керуючи в стані алкогольного сп’яніння квадроциклом «FORTE», без реєстраційного номера, здійснюючи рух по автодорозі «Харків-Сімферополь» зі сторони вул. Партизанської в напрямку вул. Космічної в м. Запоріжжя, на перехресті з вул. Технікомівською допустив зіткнення з автомобілем «HYUNDAI TUCSON» в результаті якого пасажир квадроцикла громадянин Ш. загинув.
Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону старшому сержанту Г. висунене обвинувачення у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.

кількість переглядів: 1723