Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.05.2020

За процесуального керівництва військової прокуратури обрано запобіжний захід двом військовослужбовцям-викрадачам автомобіля

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України та клопотання слідчого СВ Лиманського ВП ГУНП в Одеській області Комінтернівським районним судом Одеської області обрано запобіжний захід у виді арешту з утриманням на гауптвахті строком на 2 місяці двом військовослужбовцям ЗС України.
Установлено, що у квітні 2020 року, перебуваючи біля однієї з військових частин Одеської області, вказані особи силоміць відібрали у громадянина К. ключи від його автомобілю марки Audi та незаконно заволоділи транспортним засобом.
Тим самим військовослужбовці вчинили злочин, передбачений ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.
Досудове розслідування триває. 
 
Водночас, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1835