Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2020

У Мелітополі затримано військовослужбовця, який при собі мав 12 згортків з наркотичними речовинами

/

Військова прокуратура Запорізького гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, спільно з працівниками Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області, задокументувала факт зберігання наркотичних засобів військовослужбовцем Збройних Сил України.
Так, 20.05.2020, біля комунального закладу «Районний центр культури» Мелітопольської районної ради Запорізької області, в порядку ст. 208 КПК України правоохоронцями був затриманий військовослужбовець – старший солдат, який при собі мав 12 згортків з амфетаміном та метамфетаміном.
Під час обшуку затриманого правоохоронці вилучили у нього 8 згортків чорного кольору с білою порошкоподібною речовиною та 4 згортки жовтого кольору з кристалічною речовиною жовтого кольору загальною масою 9-10 грамів.
Наразі внесено відомості до ЄРДР про вчинення вказаною особою кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України.
Також перевіряється інформація щодо причетності військовослужбовця до систематичного збуту наркотичних засобів на території м. Мелітополя.
Досудове розслідування здійснюють слідчі Мелітопольского відділу поліції ГУНП в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1734