Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2020

Військовослужбовця 406-ї окремої артилерійської бригади за розбійні напади, поєднані з насильством, засуджено до 10 років позбавлення волі

/

Вироком Центрального районного суду м. Миколаєва військовослужбовця 406-ї окремої артилерійської бригади, що на Миколаївщині, визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 187, ч. 2 ст. 187 КК України, та на підставі ст. 70 КК України призначено остаточне покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією всього наявного майна.
Установлено, що у травні 2019 року вказаний військовослужбовець, тримаючи в руці предмет, ззовні схожий на пістолет, умисно, з метою заволодіння майном, вчинив розбійний напад, поєднаний з погрозою життю та здоров'ю, на громадянку, заволодівши її матеріальними цінностями на суму майже 3500 гривень.
Згодом, у липні 2019 року, військовослужбовець вдруге вчинив розбійний напад, поєднаний з насильством, стосовно іншої потерпілої, спричинивши їй матеріальну шкоду на загальну суму понад 300 гривень.
Публічне обвинувачення в суді підтримувала Військова прокуратура Миколаївського гарнізону Південного регіону України.

кількість переглядів: 1703