Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.01.2021

Військова прокуратура Одеського гарнізону досліджує обставини загибелі військовослужбовця 11 окремого мотопіхотного батальйону

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону розпочато кримінальне провадження за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження (ст. 121 КК України), що спричинило смерть військовослужбовця однієї з військових частин, що розташована в Одеській області.
Попередньо встановлено, що 15.01.2021 між трьома військовослужбовцями-контрактниками, які разом вживали алкогольні напої стався конфлікт, у ході якого двоє з них побили свого співслужбовця 1988 року народження.
17.01.2021 потерпілий був доставлений до Військово-медичного клінічного центру Південного регіону, де наступного дня від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні.
Наразі з’ясовуються мотиви конфлікту, причини смерті військовослужбовця та інші обставини трагедії, а також призначено низку судово-медичних експертиз, допитуються свідки.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого відділу Подільського управління поліції Головного управління Нацполіції в Одеській області. 

кількість переглядів: 2365