Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.07.2021

У Кропивницькому колишній командир військової частини підозрюється у розтраті грошових коштів

.

За процесуального керівництва Кропивницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону колишньому командиру військової частини повідомлено про підозру у розтраті чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем (ч. 2 ст. 191 КК України).
За даними слідства, вказаний командир під час проведення ремонту залізничної колії на території військової частини, шляхом завищення обсягу фактично виконаних робіт розтратив грошові кошти, які були виділені з державного бюджету, на загальну суму понад 170 тис. гривень.
Досудове розслідування кримінального провадження здійснює слідче управління Головного управління Нацполіції України в Кіровоградській області, за оперативного супроводу сектору захисту інтересів суспільства і держави Головного управління Нацполіції України в Кіровоградській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1454