Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.03.2023

Незаконно зареєструвала право власності на нерухоме майно Міноборони України: в Одесі громадянці повідомлено про підозру

/

За процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону повідомлено про підозру громадянці України за фактами шахрайства, вчиненого в особливо великих розмірах, та використання завідомо підроблених документів (ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358 КК України).
Встановлено, що вказана особа, скориставшись завідомо підробленими документами, в яких містились неправдиві відомості про наявність у неї права власності, шляхом омани державного реєстратора зареєструвала за собою нежитлові будівлі та споруди загальною площею понад 13 тис. м2, які належать державі в особі Міністерства оборони України.
Вартість вказаних приміщень, що розташовані в одному з найпривабливіших районів м. Одеси, становить майже 9 млн гривень.
Наразі до суду готується клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ГУ Нацполіції в Одеській області, оперативний супровід ‒ працівників ДСР Нацполіції в Одеській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 2006