Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2017

У військовій прокуратурі Південного регіону України відзначили професійне свято - День працівників прокуратури

/

У п’ятницю, 1 грудня 2017 року, керівник військової прокуратури Південного регіону України привітав працівників та ветеранів органів прокуратури із нагоди професійного свята – Дня працівників прокуратури України.
Розпочинаючи урочистий захід, очільник прокуратури подякував присутнім за чесну та сумлінну працю і зазначив, що сьогодні ми відзначаємо не тільки професійне свято, а й 26-річчя української прокуратури.
В умовах реформування, зміни функцій та повноважень військової прокуратури прокурорсько-слідчі працівники мають і далі робити все належне для повного і якісного виконання поставлених завдань. Незважаючи на деякі труднощі та складнощі в роботі, злагоджена та кропітка щоденна праця військової прокуратури Південного регіону України дозволяє досягати високих результатів та затверджувати верховенство права і закону в українському суспільстві.
Під час заходу низку офіцерів нагороджено відзнаками Президента України, начальника Одеського гарнізону, грамотами військового прокурора регіону та Союзу юристів України. Крім того, наказами Міністра оборони України деякі офіцери отримали чергові військові звання.
Святкову атмосферу в залі створювали артисти концертної бригади Центру військово-музичного мистецтва Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

кількість переглядів: 2404