Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2017

Військовою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у справі щодо загибелі військовослужбовця в смт. Алтестово

/

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).
Установлено, що у неділю, 3 грудня, у смт. Алтестово, поблизу продовольчого магазину, між двома військовослужбовцями контрактної служби виник конфлікт, який згодом переріс в бійку.
Під час з’ясування стосунків один із військових отримав тяжкі тілесні ушкодження у виді ножового поранення правої частини області грудної клітини, що призвело до його загибелі на місці події. Одразу підозрюваний військовослужбовець зник у невідомому напрямку, проте через деякий час повідомив командування про своє місцеперебування та був затриманий співробітниками поліції.
Наразі вказаній особі планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Усатівського ВП Біляївського ВП ГУ НП в Одеській області.

кількість переглядів: 3430