Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2018

За корупційне правопорушення судитимуть службових осіб Південного міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації

/

Військовою прокуратурою Південного регіону України завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо службових осіб Південного міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції.
Нагадаємо, 5 жовтня минулого року військовою прокуратурою Південного регіону України спільно зі співробітниками УЗЕ в Одеській області ДЗЕ Національної поліції України вказані особи були затримані під час одержання неправомірної вигоди.
Слідством установлено, що за укладання договорів на поставку продуктів харчування до виправних закладів Одеської області начальник управління матеріально-технічного забезпечення та головний спеціаліст відділу речового та продовольчого забезпечення вказаного управління Міністерства юстиції вимагали від громадянина 50 % від чистого прибутку з кожного договору.
Усього зловмисники одержали хабаря на загальну суму майже 18 000 грн.
Враховуючи здобуті в ході здійснення досудового розслідування докази, які в повній мірі доводять вину посадовців, затриманим особам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.
Відтепер за скоєний злочин їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

кількість переглядів: 2563