Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2018

Військовою прокуратурою на хабарі викрито начальника центру надання адмінпослуг Дніпровської райдержадміністрації

/

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України, 06.03.2018, спільно зі слідчими СВ ВСП ГУНП в Дніпропетровській області, за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками ГВ БКОЗ УСБУ в Дніпропетровській області задокументовано факт вимагання неправомірної вигоди начальником центру надання адміністративних послуг Дніпровської районної державної адміністрації.
Установлено, що за внесення відомостей до Єдиного реєстру прав нерухомого майна щодо прав власності на будинок, розташований на території садового товариства Кіровської селищної ради Дніпропетровської області та пришвидшення здійснення вказаної адміністративної дії чиновниця вимагала та одержала від громадянина неправомірну вигоду в сумі 250 дол. США.
Безпосередньо під час скоєння злочину вказану особу затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, тривають обшуки за місцем проживання та роботи підозрюваної.
Крім того, вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 3067