Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2018

Військова прокуратура тримає на контролі хід розслідування пожежі у військовій частині Миколаївської області, внаслідок якої загинув військовослужбовець

/

У ніч на вівторок, 13.03.2018, о 03:35 год. на території 235 міжвидового центру підготовки військових частин та підрозділів, який дислокований поблизу с. Михайлівка, Миколаївської області внаслідок необережного поводження одного з військовослужбовців з паливно-мастильними матеріалами в наметовому містечку, де перебували 15 військовослужбовців військової частини А0501, трапилась пожежа намету. Внаслідок трагедії один військовослужбовець загинув та семеро отримали опіки різного ступеню тяжкості.
За фактом необережного знищення військового майна, що спричинило тяжкі наслідки, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 412 КК України. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону Південного регіону України.
Також повідомляємо, що 10.03.2018 військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону за фактом недбалого ставлення військових службових осіб військової частини А0501 до служби, що виразилось у незабезпеченні належних умов проживання військовослужбовців на території 233 навчального центру поблизу с. Михайлівка Миколаївської області розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 425 КК України.
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється слідчими Миколаївського відділення поліції Очаківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, процесуальне керівництво – військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону Південного регіону України.
Наразі військовою прокуратурою гарнізону проводяться невідкладні слідчі дії.
Досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває та постійно перебуває під контролем військової прокуратури Південного регіону України.

кількість переглядів: 3162