Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2018

Під час одержання 2 000 дол. США неправомірної вигоди затримано начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Миколаївської облдержадміністрації

/

Військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону спільно зі слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Миколаївській області та УЗЕ в Миколаївській області ДЗЕ Нацполіції України, в рамках здійснення процесуального керівництва в кримінальному провадженні, під час одержання неправомірної вигоди викрито начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Миколаївської облдержадміністрації.
Установлено, що вказаний чиновник вимагав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 2000 дол. США за здійснення впливу на посадових осіб військового комісаріату щодо зняття вказаного громадянина та ще одну особу призовного віку з військового обліку та не призову на військову строкову службу.
19.04.2018 безпосередньо під час одержання хабаря в сумі 2000 дол. США посадовця затримано в порядку ст.208 КПК України.
Наразі проводяться першочергові слідчо-процесуальні дії.
Військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України, та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Національної поліції в Миколаївській області.

кількість переглядів: 4051