Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2018

Військовою прокуратурою на здирництві затримано двох поліцейських у Кіровоградській області

/

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України в рамках здійснення процесуального керівництва в кримінальному провадженні спільно зі співробітниками ВБ Нацполіції України та ВБКОЗ УСБ України задокументовано факт вимагання тво начальника Гайворонського відділу поліції ГУ Нацполіції в Кіровоградській області та оперуповноваженим цього ж відділу від громадянина неправомірної вигоди в розмірі 8000 грн.
Установлено, що за неперешкоджання останньому у здійсненні підприємницької діяльності, вказані поліцейські 4 та 8 травня вже отримали від підприємця хабаря на загальну суму 5000 грн.
Під час передачі решти неправомірної вигоди в розмірі 3000 грн у п’ятницю, 11.05.2018, обох фігурантів справи затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі тривають першочергові слідчі дії.
Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону вирішується питання щодо повідомлення затриманим особам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та готується клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом УСБ України в Кіровоградській області.

кількість переглядів: 3205