Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2018

На Херсонщині командирів тактичного угрупування «Південь» притягнуто до відповідальності

/

Рішенням Голопристанського районного суду Херсонської області начальника та коменданта польового артилерійського складу оперативного тактичного угрупування «Південь» визнано винними у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-15 КУпАП, та притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафів.
Нагадаємо, на початку березня 2018 року поблизу с. Нова Збур’ївка Голопристанського району Херсонської області між групою військовослужбовців одного з підрозділів ВМС ЗСУ та цивільними особами сталася бійка, в результаті якої місцеві мешканці отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.
Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України у свою чергу складено протоколи про вчинення військових адміністративних правопорушень стосовно начальника та коменданта тактичного угрупування «Південь», які допустили самовільне залишення місця служби групи підлеглих військовослужбовців, через що стали можливими вказані події.

кількість переглядів: 2865