Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.05.2018

У Дніпрі на хабарі за відстрочку від армії затримано лікаря-терапевта

/

За процесуального керівництва військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками УЗЕ в Дніпропетровській області ДЗЕ Нацполіції України на хабарництві викрито терапевта КЗ "Криничанська районна лікарня" Дніпровської обласної ради.
Досудовим розслідуванням установлено, що за вплив на прийняття рішення військовим комісаром Криничанського районного військового комісаріату про надання відстрочки від призову на строкову військову службу до лав Збройних Сил України лікар вимагав від військовозобов’язаного неправомірну вигоду в сумі 500 дол. США.
У квітні-травні поточного року посадовець вже отримав частину хабаря в розмірі 5300 гривень.
18.05.2018 року під час передачі чергової частини неправомірної вигоди в сумі 2500 грн у приміщенні Криничанської центральної районної лікарні хабарника затримано в порядку ст. 208 КПК України.
На цей час проводяться першочергові слідчі дії.
Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону затриманій особі готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України, та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2690