Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2018

У Дніпрі на систематичних поборах викрито прикордонника

/

За процесуального керівництва військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вимагання неправомірної вигоди, спільно зі співробітниками ГУ БКОЗ УСБУ в Дніпропетровській області, на хабарництві викрито заступника начальника відділення інспекторів відділу прикордонної служби ''Дніпро'' з персоналу Харківського прикордонного загону Східного територіального управління ДПСУ.
Установлено, що капітан О. за безперешкодний перетин кордону громадян України вимагав та систематично одержував неправомірну вигоду.
25.06.2018 під час одержання чергової частини неправомірної вигоди у сумі 3600 гривень за надання інформації стосовно 6 громадян України про перетин ними кордону України та наявності в них заборони на перетин кордону підприємливий прикордонник був затриманий в порядку ст. 208 КПК України.
Раніше, у червні поточного року, він встиг отримати хабаря на загальну суму 5400 гривень.
Наразі проводяться першочергові слідчі дії.
Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого відділу спеціальної міліції ГУНП в Дніпропетровській області.
 

кількість переглядів: 2545