Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.06.2018

На хабарництві викрито працівників управління патрульної поліції в Дніпропетровській області

/

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону спільно зі слідчими СВ УСБУ у Дніпропетровській області, за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками ГВ БКОЗ в Дніпропетровській області та Дніпропетровського управління ДВБ Нацполіції України, в рамках контролю за вчиненням злочину в кримінальному провадженні, задокументовано факт вимагання та одержання командиром роти батальйону та поліцейським цього ж батальйону Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області ДПП НП України неправомірної вигоди у сумі 2000 гривень.
Вказані грошові кошти старший лейтенант та старший сержант поліції вимагали від учасника дорожнього руху за здійснення дій в інтересах останнього з використанням наданого їм службового становища, а саме не складання протоколу про адміністративне правопорушення ПДД.
Окрім цього, поліцейські передали неправомірну вигоду в сумі 800 грн інспектору відділу моніторингу управління патрульної поліції за не припинення їх злочинної діяльності.
У вівторок, 26.06.2018, вказані правоохоронці затримані в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 368 та ч. 3 ст. 369 КК України.
Наразі проводяться першочергові слідчі дії.
Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону затриманим особам готується повідомлення про підозру у вчиненні корупційних кримінальних правопорушень та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2622