Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.06.2018

Військовою прокуратурою на хабарі затримано директора «Кіровоградського ремонтного заводу радіотехнічного обладнання» державного концерну Укроборонпром

/

За процесуального керівництва військової прокуратури Кіровоградського гарнізону спільно зі слідчими СУ ГУНП у Кіровоградській області, за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками УЗЕ в Кіровоградській області задокументовано факт вимагання неправомірної вигоди директором державного підприємства «Кіровоградський ремонтний завод радіотехнічного обладнання» державного концерну Укроборонпром.
Грошові кошти в сумі 36 500 грн директор заводу вимагав від директора ТОВ Нова пошта за надання дозволу на безперешкодний проїзд автомобілів Нової пошти на територію заводу.
26.06.2018 під час одержання через посередника обумовленої суми неправомірної вигоди посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України.
На даний час проводяться першочергові слідчі дії, тривають обшуки в приміщенні заводу.
Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону вирішується питання щодо повідомлення затриманій особі про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
 

кількість переглядів: 3959