Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2018

За пропозицію хабаря заступнику Херсонського управління ДВБ Нацполіції України затримано цивільну особу

/

Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України в рамках контролю за вчиненням злочину, за оперативного супроводження УЗЕ в Херсонській області та Херсонського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України під час скоєння кримінального правопорушення викрито громадянина В.
Установлено, що вказаний громадянин за вирішення питання щодо повернення йому автомобіля "Ауді-А6", арештованого та вилученого слідчим поліції під час розслідування кримінального провадження, запропонував заступнику Херсонського управління ДВБ НП України неправомірну вигоду в сумі 13 500 гривень.
У вівторок, 03 липня 2018 року, під час передачі обумовленої суми хабаря, яка проходила під контролем правоохоронців, хабародавця затримано в порядку ст. 208 КПК України.
На цей час проводяться невідкладні слідчі дії.
Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону затриманому  планується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України, та готується клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Херсонській області.

кількість переглядів: 2282