Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2018

Команда військової прокуратури Південного регіону України – срібний призер чемпіонату з міні-футболу на Кубок Генерального прокурора України

/

Упродовж вихідних, 7 – 8 липня 2018 року, в місті Києві відбувся фінальний етап турніру з міні-футболу на Кубок Генерального прокурора України, в якому зійшлися найкращі команди прокуратур регіонального рівня з різних куточків України та Генеральної прокуратури.
Вперше за всю історію змагань до фінальної частини пробилася команда військової прокуратури.
Гравці з числа працівників апарату військової прокуратури Південного регіону України, а також військових прокуратур Одеського, Дніпропетровського, Херсонського, Кіровоградського гарнізонів продемонстрували видовищну гру та приємно здивували учасників змагань своєю відвагою, бійцівськими якостями та жагою до перемоги.
За результатами гри найкращим захисником турніру визнано Сергія Гаманенка.
Кубок Генерального прокурора отримав Ігор Свентицький - один із найкращих гравців команди військової прокуратури ПРУ, яка заслужено завоювала срібні нагороди.
Генеральний прокурор Юрій Луценко особисто привітав переможців гри і подякував військовим прокурорам за активну участь у турнірі та службу Українському народові. Так тримати!!!
 
 

кількість переглядів: 2603