Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.07.2018

За процесуального керівництва військової прокуратури на хабарництві викрито посадовців ПАТ «Укрзалізниця»

/

На Дніпропетровщині за процесуального керівництва військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону спільно зі співробітниками УЗЕ в Дніпропетровській області припинено злочинну діяльність заступника начальника вагонного депо та начальника пункту технічного обслуговування СП «Вагонне депо Кам’янське» філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».
Установлено, що за прискорену подачу вагонів для перевезення вантажів та безперешкодне приймання завантажених вагонів заступник начальника вагонного депо упродовж трьох місяців вимагав неправомірну вигоду від громадянина Л.
11.07.2018 під час одержання чергової частини обумовленої суми неправомірної вигоди в розмірі 16 500 грн посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Окрім того, за прискорення подачі рухомого складу начальник пункту технічного обслуговування вагонного депо також тривалий час вимагав хабарі.
11.07.2018 після одержання ним чергової частини неправомірної вигоди у сумі 11 500 грн від громадянина Д. його затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.
Загалом, з травня поточного року вищевказані посадовці намагалися покращити своє матеріальне становище на 51500 гривень.
Наразі тривають невідкладні слідчі дії.
Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону затриманим особам планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та готується клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом відділення спеціальної поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

кількість переглядів: 2973