Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2018

Військовий прокурор Південного регіону України зустрівся з представниками Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні

1

У військовій прокуратурі Південного регіону 13 липня 2018 року відбулася зустріч керівництва прокуратури з Головою Представництва Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні в Одеській, Херсонській та Миколаївській областях Ніколетою Мунтян та співробітником Представництва Олесею Ахмедовою. Зустріч проведено за участю керівників структурних підрозділів військової прокуратури Південного регіону України.
Під час зустрічі представниками Моніторингової місії ООН презентовано двадцять другу Доповідь місії щодо ситуації з правами людини в Україні за період з 16 лютого по 15 травня 2018 року.
Військовим прокурором Південного регіону України Олександром Цибенком роз’яснено позицію прокуратури стосовно порушення законодавства з боку військовослужбовців Збройних Сил України та їх притягнення до кримінальної, адміністративної та дисциплінарної відповідальності.
Окрім того, обговорювалося питання щодо діяльності військової прокуратури стосовно поновлення, у разі їх порушення, соціальних прав військовослужбовців – учасників АТО.
На завершення зустрічі обидві сторони відзначили актуальність порушених у обговоренні питань та домовились про активну співпрацю і надалі у дослідженні стану дотримання прав людини в Україні.

кількість переглядів: 2097