Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2018

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону на хабарі викрито начальника відділу поліції

1

За процесуального керівництва військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України спільно зі слідчими СВ УСБУ в Одеській області, оперативними працівниками ГУБКОЗ УСБУ в Одеській області та Одеського управління ДВБ НП України в рамках кримінального провадження щодо вимагання неправомірної вигоди викрито начальника одного з відділів поліції ГУНП в Одеській області.
Встановлено, що полковник поліції Н., зловживаючи своїм службовим становищем, вимагав від директора одного з підприємств Одещини неправомірну вигоду в сумі 10 000 гривень за безперешкодне здійснення вказаним суб’єктом господарювання підприємницької діяльності щодо операцій з ломом чорних металів.
18.07.2018 під час передачі завчасно обумовленої суми хабара начальника відділу поліції затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.
Військовою прокуратурою Одеського гарнізону затриманій особі готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Досудове розслідування триває.
 
 

кількість переглядів: 2387