Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2018

Військова прокуратура Південного регіону України долучилась до святкування 27 річниці незалежності України

/

У День Державного Прапора України, напередодні Дня Незалежності України, 23 серпня 2018 року, у військовій прокуратурі Південного регіону України відбулось урочисте зібрання з нагоди святкування 27-ї річниці незалежності нашої держави.
Розпочинаючи святковий захід, військовий прокурор регіону Олександр Цибенко привітав усіх присутніх з великим національним святом нашої державності – Днем Незалежності України – і висловив подяку офіцерам та службовцям за сумлінну працю та відданість своїй справі.
«Народ України святкує вже 27 річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй прекрасній і чарівній українській землі. Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - тестуванням на зрілість, терпіння, толерантність, волелюбність. І тепер не може бути сумніву в тому, що народ України в змозі захистити кордони власної держави та утвердити верховенство Права та Закону на своїй землі.
Нам є чим пишатися і є що виправляти та вдосконалювати. Перш за все, завжди слід пам'ятати, що успіх нашої країни починається з успіхів та добробуту кожного українця», - зазначив у вступному слові військовий прокурор регіону.
На урочистому зібранні кращим працівникам прокуратури вручені відомчі заохочувальні відзнаки, зокрема, подяки, нагороди і цінні подарунки від Генерального прокурора та Міністра оборони України. Низка прокурорсько-слідчих працівників заохочена наказом військового прокурора Південного регіону України.
«Нехай серце кожного українця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а самовідданість та плідна робота буде надійною запорукою щасливого майбутнього», - побажав усім присутнім військовий прокурор Південного регіону.

кількість переглядів: 2496