Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2018

В Одеській області громадянин Грузії, який намагався підкупити інспектора прикордонного контролю, поніс кримінальну відповідальність

/

Вироком Іллічівського міського суду Одеської області 29 серпня 2018 року громадянина Грузії визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України, та засуджено до покарання у виді штрафу в розмірі 600 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 10 тис. 200 гривень.
Крім того, суд ухвалив застосувати щодо обвинуваченого спеціальну конфіскацію та примусово вилучити у власність держави грошові кошти в розмірі 100 доларів США, які призначалися для схилення службової особи до вчинення злочину.
Під час судового розгляду установлено, що 22 серпня 2018 року громадянин Г., перебуваючи під час перевірки документів у ВПС «Чорноморськ» Одеського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України вчинив кримінальне правопорушення. За прискорення перевірки щодо можливості перетину ним державного кордону України та підтвердження законності мети його перебування на території країни надав інспектору прикордонного контролю, старшому прапорщику С., неправомірну вигоду в сумі 100 доларів США.
Державне обвинувачення в суді підтримувала військова прокуратура Одеського гарнізону Південного регіону України.
 

кількість переглядів: 2188