Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2018

Військовою прокуратурою на хабарі викрито головного інспектора Овідіопольського районного сектору ГУ ДСНС в Одеській області

d

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України в рамках здійснення процесуального керівництва в кримінальному провадженні спільно зі співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБ України в Одеській області та сектору з питань запобігання корупції ГУ ДСНС України в Одеській області задокументовано факти вимагання та одержання неправомірної вигоди головним інспектором Овідіопольського районного сектору ГУ ДСНС в Одеській області старшим лейтенантом цивільного захисту М.
 
Установлено, що 07.09.2018 за погодження декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки та не вжиття дій щодо припинення законної підприємницької діяльності посадовець одержав від громадянина А. неправомірну вигоду в сумі 10 000 гривень.
 
Окрім того, цього ж дня, головний інспектор також одержав від громадянки Г. раніше обумовлену неправомірну вигоду в сумі 5 000 гривень.
 
Наразі тривають першочергові слідчі дії. Військовою прокуратурою вирішується питання про затримання особи у порядку статті 208 КПК України, повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та скерування клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Одеській області.

кількість переглядів: 2218