Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2018

На Одещині громадянин Молдови, який намагався підкупити прикордонного, поніс кримінальну відповідальність

/

Вироком Білгород – Дністровського міськрайонного суду Одеської області від 11 вересня 2018 року громадянина Молдови визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України, та засуджено до покарання у виді штрафу в розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 8500 грн.
Крім того, суд ухвалив застосувати щодо обвинуваченого спеціальну конфіскацію та примусово вилучити у власність держави грошові кошти в розмірі 1500 грн, які призначалися для схилення службової особи до вчинення злочину.
Під час судового розгляду установлено, що 25 серпня 2018 року громадянин Т., перебуваючи під час перевірки документів у пункті пропуску «Паланка» ВПС «Старокозаче» Білгород - Дністровського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України вчинив кримінальне правопорушення. За безперешкодний виїзд з території України на території Молдови за недійсним паспортом надав інспектору прикордонного контролю, старшому прапорщику С., неправомірну вигоду в сумі 1500 грн.
Державне обвинувачення в суді підтримувала військова прокуратура Білгород - Дністровського гарнізону Південного регіону України.

кількість переглядів: 1669