Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.09.2018

Команда військової прокуратури Південного регіону України посіла перше місце на турнірі з волейболу та завоювала Кубок Головного військового прокурора!

/

Минулого тижня, у п’ятницю, 14.09.2018, відбувся довгоочікуваний турнір з волейболу на Кубок Головного військового прокурора, участь в якому взяли 8 команд прокурорсько-слідчих працівників Головної військової прокуратури, військових прокуратур Південного, Центрального, Західного регіонів і прокуратури об’єднаних сил.
Для команди ВП ПРУ турнір став справжнім випробуванням на міцність, адже за результатами жеребкування на шляху постали найсильніші команди за підсумками минулорічного турніру. На плечах гравців нашої команди додатково лежав тягар звання діючих чемпіонів.
Спроба першими відібрати чемпіонський титул дісталась військовій прокуратурі Центрального регіону України. Однак, цей матч, який видався яскравим відкриттям волейбольного турніру, завершився перемогою ВП ПРУ з рахунком 2:0 (25:19, 26:24).
В наступних матчах увага глядачів була прикута до фавориту турніру – збірної Головної військової прокуратури, гравці якої демонстрували злагоджену видовищну гру та впевнено крокували до фіналу.
Справжній бій на площадці влаштували минулорічні фіналісти –  команди ВП ПРУ і ВП ЗРУ. У важкому протистоянні у вирішальній третій партії наші гравці здобули жадану перемогу, довівши, що не випадково у 2017 році саме вони стали золотими призерами (25:21; 16:25; 16:14).
Найважчим, як у фізичному так і психологічному плані, видався фінал турніру – гра з Головною військовою прокуратурою.
Вже в першій партії гравці нашої команди зазнали поразки з рахунком 23:25. На початку другої партії команда поступалася з рахунком 2:10. Здавалося, що переможець турніру визначився.
Проте, єдиний, хто продовжував щиро вірити у наших гравців, – військовий прокурор Південного регіону Олександр Цибенко, який під час тайм аутів мотивував підлеглих на рішучу перемогу. І «фортуна» все ж таки стала на бік ВП ПРУ (25:21; 15:13).
Здобувши вольову перемогу у запеклій боротьбі, переможці турніру подякували вболівальникам за їх палку підтримку, яка надихала на перемогу усіх гравців команди ВП ПРУ.
На завершення турніру Головний військовий прокурор Анатолій Матіос подякував усім гравцям за видовищну гру та відзначив фізичний вишкіл і витривалість духу усіх військових прокурорів. Вітаємо наших переможців!!!
  
 


кількість переглядів: 2792