Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2018

За розбійний напад на таксиста судитимуть військовослужбовця ВСП і його співучасника

/

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України завершено досудове розслідування щодо військовослужбовця військової служби за контрактом та його співучасника, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України.
Слідством установлено, що у квітні 2018 року солдат К., діючи за попередньою змовою з громадянином О., з метою заволодіння чужим майном вчинили напад на водія викликаного ними таксі. Знаходячись в автомобілі потерпілого, один із нападників задля недопущення можливого опору здійснив два постріли в потиличну частину та тім’яно-скроневу область справа голови таксиста з наявної у нього невстановленої слідством зброї калібру 4 мм (Флобера).
Усунувши таким чином ймовірні перешкоди, розбійники заволоділи належними потерпілому грошовими коштами в сумі 3000 грн і мобільним телефоном вартістю 9000 гривень. Викраденим майном зловмисники розпорядилися на власний розсуд.
Наразі обом затриманим військовою прокуратурою Одеського гарнізону повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Суворівського районного суду м. Одеси.

кількість переглядів: 2759